Top
 

AQA9: Programa per a instal·ladors d’aigua

Programa per a la Confecció de Butlletins Oficials Interiors d’Aigua

Els instal·ladors d’aigua autoritzats són els agents responsables d’acreditar la instal·lació d’aigua d’un local o d’un habitatge mitjançant un Butlletí Oficial que n’autoritza el subministrament d’aigua. Amb aquest document es garanteix el funcionament correcte de la instal·lació d’aigua a partir dels bons resultats de les proves realitzades per part de l’instal·lador d’aigua.

El complement perfecte pels instal·ladors d’aigua és un software que sigui resolutiu per la confecció dels Butlletins Oficials Interiors d’Aigua. Tot el que abans s’havia de fer a mà, amb paper, dedicant hores, repetint ítems, etc. ara es pot fer a través d’un programa informàtic especialitzat.

 

 

Software especialitzat per a instal·ladors d’aigua

 

Per escollir el millor programa per a realitzar Butlletins Oficials Interiors  d’Aigua, és bo fixar-se en empreses especialitzades en el software per a instal·ladors que tinguin garanties d’èxit en els seus programes. Això és el que passa a IT9, experts en programació informàtica per a instal·ladors amb una gran experiència i un gran historial d’èxits al seu darrere.

IT9 ha desenvolupat AQA9, el programa específic per a instal·ladors d’aigua que permet realitzar fàcilment el Certificat d’Instal·lació Interior i l’Esquema de la Bateria. A més, aquest software per a l’instal·lador d’aigua permet al lampista en qüestió, realitzar el càlcul del tipus d’habitatge, col·locar el valor del comptador automàticament, visualitzar el projecte en un sol document, la impressió amb i sense signatura digital, entre altres funcionalitats. Així mateix, aquest programa per a instal·ladors d’aigua també admet un número il·limitat de tècnics i la possibilitat de guardar en qualsevol punt del projecte.

Per ser eficaços i eficients, els lampistes instal·ladors d’aigua dels nostres temps, necessiten comptar amb tecnologia que els faciliti els tràmits i que agilitzi la seva feina. Amb IT9 i el programa per a l’instal·lador d’aigua AQA9, els professionals del sector de la lampisteria i la instal·lació, tenen garanties d’eficiència en la seva tasca.