Top
 

GAS9: Software per a instal·ladors de gas

Qualsevol professional del sector de la instal·lació de gas sap com n’és d’important comptar amb eines que facilitin les gestions burocràtiques en l’àmbit de les regulacions i certificacions que cal entregar als clients un cop acabades les tasques més tècniques de l’instal·lador de gas.

 

A IT9, experts en software per a l’instal·lador, aportem solucions creatives a aquestes necessitats, per això posem a la seva disposició tota una sèrie de programes informàtics per a l’instal·lador.

 

Som professionals del software especialitzat per a instal·ladors

 

Un dels programes informàtics per a l’instal·lador que té molta demanda i que cobreix veritables necessitats a l’instal·lador de gas, és el programa GAS9, una solució eficient per a confeccionar els certificats de Gas.

 

El programa GAS9 li permet a l’instal·lador de gas realitzar els següents certificats: Instal·lació Individual, Comuna i Escomesa, Revisió Periòdica, Posada en marxa, Anomalies Receptora i Comuna, GLP ús propi i dipòsits així com el Justificant de correcció d’anomalies NEDGIA, entre altres.

GAS9, l’eina informàtica bàsica per a instal·ladors de gas

 

 

Dins el GAS9, s’inclouen un número de tècnics il·limitats, la possibilitat de guardar en qualsevol punt del projecte, de visualitzar el projecte en un sol document i la impressió en PDF, amb i sense signatura digital.

IT9 t’ofereix GAS9, el programa més pràctic per a instal·ladors de gas

 

A IT9, software per a l’instal·lador, pensem en tot i per això no deixem res a l’atzar en la nostra tasca de proporcionar eines útils per els instal·ladors de gas en l’àmbit de la programació informàtica.