Top
 

IT9: Software per a instal·ladors

Programes per a lampistes

Els últims anys, i més arran de la pandèmia, han canviat els nostres hàbits de treball. Ara més que mai, es fa necessària una vinculació molt estreta amb tot el món tecnològic per poder desenvolupar correctament aspectes com el teletreball. A Software IT9 fa temps que apostem per aquesta manera de treballar i totes les nostres aplicacions per a instal·ladors ja ho permeten. Com a informàtics especialitzats en programes per a lampistes, a Software IT9 ens preocupem per acompanyar, guiar i assessorar empreses d’instal·ladors en temes informàtics aportant solucions en software per a instal·ladors d’electricitat, aigua, gas, tèrmiques, entre d’altres. Els professionals que han obert un negoci d’instal·lació coneixen la importància de desenvolupar un bon ERP (Enterprise Resource Planning o Planificació de Recursos Empresarials). Amb aquest, es fa imprescindible una bona estratègia informàtica que ajudi i incentivi una gestió responsable del negoci.

Software IT9 som un equip d’informàtics que ens dediquem a desenvolupar aplicacions per a instal·ladors

  Portem més de 15 anys escoltant les necessitats dels professionals d’aquest sector i adaptant els nostres programes informàtics segons aquestes. El nostres programes informàtics per lampistes en plataformes Windows i Android es divideixen en dues categories:

  • SuIT9: programes tècnics per a la confecció de butlletins (electricitat, aigua, gas i tèrmiques)
  • Factur9: la suite de facturació orientada a les necessitats de l’instal·lador

Tecnologia fàcil i intuïtiva per a instal·ladors, estalvi de temps i diners

Bàsicament, a Software IT9, aportem solucions informàtiques per a empreses instal·ladores, utilitzant programes molt intuïtius i de fàcil manejament que contemplen diferents necessitats vinculades al món de l’electricitat, fontaneria, gas, tèrmiques… en definitiva, lampisteria. I com que coneixem molt bé tot aquest món, ens centrem en programes informàtics per a instal·ladors que tinguin una utilitat real en la tasca diària de la seva professió. Algunes de les aplicacions i serveis informàtics per a lampistes que oferim a Software IT9 són programes com BT9, que permet la Confecció de la Memòria Tècnica de Disseny de Baixa Tensió i Càlcul de la Càrrega Total de la Línia d’Enllaç (LGA), o FACTUR9, programa de facturació per a instal·ladors que permet la gestió completa de l’empresa, entre molts altres desenvolupats per nosaltres mateixos.

El nostre objectiu és desenvolupar eines i programes informàtics per a l’instal·lador, tant tècnics com de gestió

Software IT9 és una aposta segura per tenir un bon company de viatge que us assessori i us guiï en tot el que fa referència al sector de l’instal·lador.