Top

El passat dia 26 d’abril, Software IT9 va estar present a la 1ª jornada organitzada per les associacions ABTECIR (Associació Balear de Tècnics en Energies, Climatització i Refrigeració) i INFOCAL (Associació d’Industrials Instal·ladors de Fontaneria, Calefacció, Gas, Protecció contra Incendis i Afins de la Comunitat Autònoma Illes Balears) sobre “MILLORES DE GESTIÓ PER EMPRESES I AUTÒNOMS”.

Durant la jornada, IT9 va presentar el programa de facturació FACTUR9 i l’App FACT9 per a la confecció d’Ordres de Treball i Albarans.

La jornada es va fer de mode presencial i en streaming.

Volem agraïr a ABTECIR i INFOCAL el fet que apostin pel nostre software i que sigui IT9 qui assisteixi a les jornades de gestió que organitzen pel seus agremiats.

 

 

Aquesta primera jornada ha significat la porta d’entrada de Software IT9 a les Illes Balears, permetent que els instal·ladors balears hagin pogut conèixer, en primera persona, les nostres solucions en software de gestió.

En una propera jornada, de la que ja us informarem de les dates en breu, seran els nostres programes tècnics els que presentarem i posarem a l’abast dels tècnics balears.