Top
 

FACTUR9: Programa de facturació per a instal·ladors

Facturació per a lampistes

Software de gestió per a empreses d’instal·ladors

 

Un instal·lador d’electricitat, aigua, gas i climatització és un expert en el seu camp professional, però sovint, quan és autònom o amo de la seva empresa, s’ha de preocupar per temes aliens com realitzar la facturació, elaborar albarans o redactar pressupostos. Anys enrere, totes aquestes qüestions solien representar sous extra en forma de personal, però la veritat és que avui en dia tenim moltes opcions automatitzades per a la gestió d’empresa amb programes informàtics de facturació.

 

Tot i que, com dèiem, són moltes les opcions, el millor és escollir un software de facturació dissenyat específicament per a un camp professional. Així, es poden trobar programes de facturació per a lampistes, o programes de facturació per a instal·ladors d’electricitat, aigua, gas i climatització que tindran en compte els detalls i les qüestions més intrínseques de l’ofici.

 

Gestiona la teva empresa d’instal·lació amb software dissenyat per a l’instal·lador

 

Amb aquest pretext, des d’IT9, experts en software per a l’instal·lador, volem presentar-te Factur9, el programa de facturació més adequat per a instal·ladors i lampistes segons el nostre criteri. Amb Factur9, podràs portar una gestió completa de la teva empresa d’instal·lació amb pressupostos, albarans, factures, comandes a proveïdors, impagats, etc.

 

software instal·ladors

Software instal·ladors

 

Aquest software, especialment dissenyat per a instal·ladors d’electricitat, gas, aigua i climatització, té molts avantatges. Si ets un lampista o un especialista en instal·lacions, pots estalviar temps amb Factur9, ja que aquest programa de gestió per a l’instal·lador porta a terme una facturació electrònica de l’empresa amb molts tràmits automatitzats, entre els quals, domiciliacions bancàries (SEPA) o conversions de pressupostos en albarans o factures.

A més, amb Factur9 pots imprimir els pressupostos, albarans o factures amb o sense el logo de la teva empresa d’instal·lació. També pots fer factures multiempresa i multiusuari, la qual cosa suposa un avantatge per a treballs compartits amb altres professionals de sector.

 

Factur9 et permet tenir el control en la gestió de la teva empresa d’instal·lació

 

Així mateix, en la gestió de tota empresa d’instal·lació o lampisteria, és indispensable tenir un control de despeses per projecte la qual cosa pot fer-se amb gran efectivitat amb el software per a instal·ladors Factur9, d’IT9.

 

Finalment, recordar-te que, tal com hem dit abans, un bon programa de facturació s’ha d’enfocar al camp professional concret al què et dediques, així que si ets un instal·lador d’electricitat, gas, aigua i climatització, o un lampista, el teu programa de facturació és Factur9, d’IT9.